O nama

S vama od 2004. godine

Mi smo mala obiteljska tvrtka koja se vremenom razvila u jedno od najvećih poduzeća na području pružanja optičkih usluga. Naši počeci sežu u 2004. godinu, kada je otvorena prva optika u Grudama, sa dvoje zaposlenih. Budući da smo od početka nastojali ponuditi što bolju kvalitetu po pristupačnim cijenama, brzo smo stekli povjerenje naših klijenata koji su postali okosnica daljnjega razvoja.

Vođeni idejom da je osobna preporuka najbolja moguća promocija, nastojali smo svatko tko dođe u našu optiku iziđe zadovoljan te „pronese“ glas o nama.

Dobrom poslovanju je pomoglo i to što smo od samog početka nudili „all in one“ koncept: liječnički pregled, veliki izbor leća i stakala, kao i najbolje iz svijeta sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, u različitom cjenovnom rangu.

Suradnja sa vodećim svjetskim proizvođačem optike, njemačkim „Zeissom“, omogućila nam je da njihova vrhunska stakla i leće ponudimo po pristupačnim cijenama, a bogata ponuda sunčanih naočala najuglednijih svjetskih proizvođača i vrhunskih dizajnera učinila je naše poslovnice prvim odredištem za sve koji traže naočale, bez obzira je li njihova svrha korekcija vida, zaštita od sunca, ili jednostavno modni detalj.

Ugled koji smo stekli je omogućio naš daljnji razvoj, tako da smo u ovom trenutku prisutni u 6 poslovnica: Čapljini, Grudama, Ljubuškom, Međugorju i Mostaru.

Vizija i misija

Ponosni smo što se naša metoda umjerenoga rasta, čuvajući osobni pristup svakom klijentu, pokazala i kao uspješna poslovna kombinacija.

Nadamo se da ćete se prvo obratiti nama za sve vaše potrebe vezane uz oftamološke usluge – uvjeravamo vas da dalje nećete morati tražiti.

Naši liječnici sa višegodišnjim iskustvom preporučiti će vam ono što vam najviše odgovara, a naši radnici će sve što vam je potrebno oblikovati po vašim željama.

Vaše zadovoljstvo je i dalje naša najbolja reklama, a mi smo sretni što vam možemo ponuditi jasniji pogled u svijet.

Poslovnice

Odaberite Vama najbližu poslovnicu

Mostar

ljubuški

Čapljina

Međugorje

Grude

Posušje

Liječnici sa dugogodišnjim iskustvom, profesionalno osoblje i namodernija tehnologija su jamstvo Vašeg zadovoljstva.

Kontaktirajte nas, odaberite poslovnicu i željeni termin pregleda.

Rezervirajte pregled

@ optikasimicprskalo

Pratite nas na Instagramu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.